diumenge, 4 de maig del 2014

L'arbre dels desitjos

Dins dels actes programats pel districte de Sant Andreu amb motiu de la Setmana de la Dona,
els artesans de Sant Andreu vàrem rebre  de la Direcció dels Serveis a les Persones i al Territori de l'Ajuntament de Barcelona , l'encàrrec de la construcció de l'Arbre dels Desitjos.

Aquest arbre seria part integral de l'acte que es realitzaria a la Plaça Orfila, en el qual es faria  la lectura del manifest dels drets de les dones i es penjarien a les seves branques els desitjos de tots aquells ciutadans que volguessin participar.

Els artesans vàrem proposar diversos projectes i es va escollir la proposta de la construcció de l'arbre amb vímet i trapillo.


Aquesta proposta ens permetia elaborar l'arbre d'una manera i amb uns materials arrelats al món artesà. Aquests materials a més a més, fan recordar activitats i objectes que sempre han estat presents en les tasques i l’entorn de la dona.


Per començar la construcció de l'arbre dels desitjos hem d'agrair a l'Associació de Cistellaires de Catalunya la seva amabilitat, i molt particularment a Joan Farré que ens va facilitar el material i ens va donar l'assessorament tècnic.



La construcció de l'Arbre dels desitjos es va realitzar a un dels tallers dels artesans de Sant Andreu.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada